Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.
LT
Naujienos
Pasakojimų ciklas „Senieji Vilniaus barai“ jau greitai!
2018.09.07

❝Senieji Vilniaus barai – „Vilniaus alaus“ inicijuotas istorijų ir pasakojimų ciklas apie garsiausius praeito amžiaus barus❞.
►►►
Siekiame skaitytojus ir barų kultūros mėgėjus supažindinti su baruose tuo metu siautusia ir šokusia publika, architektūra, to meto kultūra ir laisvalaikio stiliumi. Minėsime ne tik barus, bet ir populiaresnius restoranus bei kavines.
►►
Sakoma, kad sovietmečiu disidentiniai judėjimai vyko slaptuose susitikimuose, bažnyčiose ir kitose nematomose vietose, tačiau, anot istorikų, Lietuvos nepriklausomybės žiedai skleidėsi ir prie kavos puodelio , skanaus patiekalo

Ankstesnės naujienos

2018.08.31

Informuojame, kad pirmąją 2018 metų mokslo dieną atostogaus visos „Vilniaus alaus“ krautuvės. Rugsėjo 1 d. mūsų produkcijos nusipirkti (ne išsinešimui) galėsite „Ogmios mieste“ įsikūrusiame bare „Antresolė“.

Iki pasimatymo!

Plačiau
2018.07.01

PC "MADA" Adresas: Viršuliškių g. 42, Vilnius

Plačiau
2018.06.20

PC "Gabijos IKI" Adresas: Gabijos g. 34, Vilnius 

Plačiau
2018.05.14

Nuo 2018 m. sausio 1d. pasikeitus alkoholio prekybos laikui, keičiame produkcijos užsakymo telefonu sąlygas

Plačiau
2018.04.18

Nuo šiol alaus statinę galėsite išsinuomoti Vilniaus alaus Bajorų krautuvėje

Plačiau